Home / Lajme / Maqedoni / Gjysma e Shkupit pa nxemje qendrore, nuk dihet ku ka ndodhur defekti

Gjysma e Shkupit pa nxemje qendrore, nuk dihet ku ka ndodhur defekti

Një pjesë e madhe e rajonit qendror të Shkupit, që nga lagjja e Tophanës deri në lagjen Vllae që nga ora 13:20 janë pa nxemje, shkaku i një defekti në rrjet.

Qendra rajonale për menaxhim me kriza, duke iu referuar informacioneve nga “Ballkan Enerxhi Grup”, informoi se shkaku është një humbje e madhe e ujit në rrjet dhe se momentalisht kërkohet vendi i defektit.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, më shumë kredi banesore dhe konsumatore, më pak për vetura

Kreditimi në korrik të këtij viti shënon rritje prej 0,3 për qind, i cili ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *