Home / Shëndeti / Keni gjak me Rh negativ? Ja karakteristikat tuaja

Keni gjak me Rh negativ? Ja karakteristikat tuaja

Shumica e njerëzve që kanë RH gjak pozitiv që do të thotë kanë të njëjtën origjinë gjenetike nga majmuni dhe vetëm 10-15% e njerëzve nuk e kanë këtë gjen.

Kjo kategori e njerëzve kanë RH negative të gjakut. : RH negativ i gjakut dhe RH pozitive janë jashtëzakonisht të papërputhshëm dhe individët me llojin e RH-negativ të gjakut shpesh kanë karakteristikat e mëposhtme, raporton Living.

1. Inteligjencë më të lartë
2. Sy blu, të gjelbër.
3. Flokë të kuqe
4. Janë tejet empatik dhe të ndjeshëm
5. Kanë një ndjeshmëri të madhe ndaj nxehtësisë
6. Kanë fobi të pashpjegueshme

Gjithashtu lexo

Barishtja e Qepujkave – Bima me Vlera të Pafundme

Edhe pse njihet me emër Italian, Erba cipollina, pra barishtja e qepujkave, bimën aromatike me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *