Home / Kryesoret / Këshilli gjyqësor përsëri do të vlerësojë kandidatët për kryetar të gjykatës penale dhe asaj supreme të Maqedonisë
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-11 09:35:45Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Këshilli gjyqësor përsëri do të vlerësojë kandidatët për kryetar të gjykatës penale dhe asaj supreme të Maqedonisë

Në seancën që është caktuar për sot në ora 11, pika e dytë e rendit ditor do të jetë shikimi dhe vendimi i kërkesave të bëra dhe vlersim i punës së gjyqtarëve – kandidat; për kryetar për vitin 2015 dhe 2016. Kjo pike nuk është e hapur për publikun.

Kryetari i këshillit gjyqësor, Zoran Karaxhovski për “24 Vesti” deklaroi se nuk mundet konkretisht të tregoj se kush ka kërkuar rivlersim, por ka patur kundërshtime nga më shumë kandidatë për kryetar.

Vendimin për vlersimin e jashtëzakonshëm e solli Këshilli përshkak se janë vjetruar vlersimet e kandidatëve të cilët për herë të fundit janë vlersuar në vitin 2014. Për kryetar të Gjyqit penal në Shkup u kandidua dhe kryetari i mëparshëm Vlladimir Pançevski dhe gjyqtari Ivan Xholev.

Për vendin Kryetar i Gjykatës supreme u kandidua gjithashtu kryetarja e mëparshme Lidija Nedelkova, gjyqtarja Snezhana Bajllozova, gjyqtarja Besa Ademi dhe kryetari i mëparshëm Jovo Vangelovski.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *