Home / Kryesoret / Komunikacioni në kushte dimri, mjegull në Veles, Katllanovë dhe Tetovë
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-24 07:49:19Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Komunikacioni në kushte dimri, mjegull në Veles, Katllanovë dhe Tetovë

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore për zhvillohet në kushte dimri vende-vende nëpër rrugë të lagështa. Paraqitje të mjegullave me dukshmëri prej 50 deri në 100 metra ka në aksin rrugor Veles – Katllanovë dhe Tetovë.

Në aeroportin e Shkupit “Aleksandri i Madh” janë realizuar fluturimet dhe aterimet e parashikuara me përjashtim për fluturimin nga Stambolli dhe drejt Stambollit, tregojnë të dhënat në internet faqen e koncesionarit të aeroporteve TAV Maqedoni.

LAMM rekomandon kujdes në drejtimin e automjetit, shpejtësi të përshtatur të lëvizjes dhe respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor. Në grykat malore është e mundur paraqitja e shembjeve të vogla, veçanërisht në akset rrugore: Koçan – Makedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë-Berovë, Gostivar-Strazhë, Mavrovë-Dibër-Strugë, D.Kapi-Udovë, Katllanovë-Veles, Krushevë-Demir Hisar dhe Resnje -Bukovë.

Në fuqi është obligimi ligjor për posedimin e pajisjeve dimërore në automjete.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *