Home / Kryesoret / Komunikacioni në Maqedoni nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni në Maqedoni nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni në rrugët e Maqedonisë po zhvillohet në kushte të dimrit, nëpër rrugë kryesisht të lagështa, vende-vende me mbetje nga bora e shkrirë në rrugë pas intervenimit të ekipeve kujdestare të “Rrigëve të Maqedonisë”.

Lidhja Eauto-Moto e Maqedonisë rekomandon vozitje kryesisht të kujdesshme, shpejtësi të adaptuar të lëvizjes dhe respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor. Në gryka malore është e mundur dukuria e shembjeve, posaçërisht në drejtimet rrugore: Koçan – Makedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë – Berovë, Gostivar – Strazhë, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, Katllanovë – Veles, Krushevë – Demir Hisar dhe Resnjë – Bukovë.

Në fuqi është obligimi ligjor për posedim të obligueshëm të pajisjes dimërore në automjete, pa marrë parasysh gjendjen momentale të motit.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *