Home / Lajme / Maqedoni / Marrëveshje për furnizim të katër lokomotivave të reja elektrike
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-10 07:41:50Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Marrëveshje për furnizim të katër lokomotivave të reja elektrike

HM transporti dhe Banka evropiane për ripërtëritje dhe zhvillim (BERZH) sot do të nënshkruajnë marrëveshje për furnizim të katër lokomotivave të reja elektrike në kuadër të Projektit për ripërtëritje të parkut qarkullues.

Projektin e realizon HM Transporti SHA – Shkup në bashkëpunim me Qeverinë e Republikës së Maqedonisë përmes Minsitrisë së Transportit dhe Lidhjeve dhe BERZH-it.

Gjatë nënshkrimit është paralajmëruar prania e përfaqësuesve të Minsitrisë së Transportit dhe Lidhjeve, Ministrisë së Financave, Hekurudhave të Maqedonisë Transporti SHA dhe CRRC Zhuzhou Elektic Locomotive Co.,Ltd.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *