Home / Kryesoret / Ministri Lutfiu merr vendim për shtyerjen e pushimit dimëror deri më 23 janar
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-13 10:22:18Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comRGhRGjTIkUJkVGkVGkVGkUIlVJlVKkUJkUJã%T¯ `©,،'

Ministri Lutfiu merr vendim për shtyerjen e pushimit dimëror deri më 23 janar

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Pishtar Lutfiu sot ka publikuar vendimin për shtyerjen e pushimit dimëror edhe nga ana e Minsitrisë së Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë.

“Në bazë të kërkesave të shkollave për zgjatjen e pushimit dimëror dhe duke pasur parasysh kushtet e ftohta klimatike, në konsultim edhe me Ministrinë e Shëndetësisë, nga ku kanë konstatuar se në periudhen e pushimeve numri i të sëmurëve nga gripi është ulur dukshëm, morëm vendim të cilin e pamë të arsyeshëm që pushimi vjetor i shkollave të shtyhet për disa ditë, që do të thotë fillim viti shkollor i gjysëm-vjetorit të dytë do të fillojë me datën 23 Janar 2017”, thuhet në njoftimin nga MASH-i.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *