Home / Kryesoret / Ministria e kulturës publikon listën e projekteve që do realizohen këtë vit
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-22 20:38:46Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Ministria e kulturës publikon listën e projekteve që do realizohen këtë vit

Komisioni pranë ministrisë së kulturës më 20 janar ka publikuar listën e projekteve kulturore të cilat do të realizohen gjatë këtij viti, informon Zhurnal.

Të gjithë këto projekte anë miratuar nga ana e ministrisë së kulturës dhe përfshijnë projekte muzikore, filmike dhe gati të të gjitha fushave që kanë të bëjnë me kulturën ndërsa janë ndarë në bazë të konkursit ku në këto konkurse kanë konkuruar artist, shoqata, organizata etj..

Në linkun në vazhdim mund të gjeni të gjitha projektet:

www.kultura.gov.mk/index.php/odnosi-so-javnost/soopstenija/2747-proekti-koi-se-sodrzani-vo-godisnata-vo-godisnata-programa-na-nacionalni-ustanovi-za-2017-godina-i-proekti-poddrzani-na-godisnite-konkursi-po-oddelni-oblasti-i-aktivnosti-od-kulturata-za-2017-godina-

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *