Home / Kryesoret / Ministria vë në dispozicion 27 projekte pa pagesë për ndërtim të fermave
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-20 12:15:30Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Ministria vë në dispozicion 27 projekte pa pagesë për ndërtim të fermave

Ministria e bujqësisë, pylltarisë dhe menaxhimit të ujrave ka pregaditur 27 projekte të standardizuara për ndërtim të fermave dhe ngritjen e vendeve ku të bëhen pemët dhe perimet në të cilat projekte mund të aplikojnë bujqit, mjete këto të ndara nga fondet IPA për programën e zhvillimit, informon Zhurnal.

Ministria sot përmes një konference ka bërë të ditur më shumë detaje duke apeluar kështu tek bujqit që të aplikojnë për projektet ndërsa të njejtën mund ta bëjnë në formë elektronike ose në zyra të ministrisë në komunat ku jetojnë.

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *