Home / Lajme / Maqedoni / Nedellkova: Këshilli Gjyqësor publikisht të tregojë se pse nuk mi ka pranuar gjitha poenat
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-11 13:25:48Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Nedellkova: Këshilli Gjyqësor publikisht të tregojë se pse nuk mi ka pranuar gjitha poenat

Kryetari i Këshillit Gjyqësor, Zoran Karaxhovski tha se kërkesa e Nedelkovës për të marrë pjesë në seancën në të cilën do të shqyrtohen parashtresat është e pabazë dhe se çdo kandidat që nuk i është I kënaqur me vlerësimin mund të paraqesë ankesë.

“Edhe pas kërkesës së ish kryetarës dhe kandidat për kryetar në Gjykatën Supreme, Lidija Nedelkova me të cilin kërkoi që të marrë pjesë në rishikimin e parashtresave të kandidatëve për kryetar të gjykatave në seancën e sotshme të Këshillit Gjyqësor, megjithatë ajo nuk ishte e mjaftueshme”, përcjell Nova.tv

“Pasi që kemi filluar në mënyrë transparente, duheshte t’ju lejohet publikut të ishin të pranishëm në senacë, vetëm në atë pjesë kur flitet për mua. Dëshiroj të ndëgjoj se pse nuk mi kanë dhënë gjitha pikat gjatë vlerësimit. Konsideroj së në këto situata, veçanërisht kur perosnalisht kërkoj, seancat duhet të jenë publike, duhet të lejohet”, thotë Nedelkova.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *