Home / Lajme / Maqedoni / Peshkopi në xhami, hoxha në kishë!- A është e mundur kjo në Maqedoni?
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-20 11:31:33Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Peshkopi në xhami, hoxha në kishë!- A është e mundur kjo në Maqedoni?

Në të njejtën anë” është emri i një proekti i konceptuar si një shfaqje video e cila ka për qëllim të promovojë komunikimin e ndësjelltë të bashkësivë fetare në Maqedoni. Është një emison në terren në të cilën ka të ftuar përfaqësues të bashkësivë fetare  dhe debatojnë për vlerat që i ofrojnë fetë e  ndryshme. Hapur do të flitet për paragjykimet dhe si të largohen ato, gjithashtu do të flitet edhe për respektin dhe tolrancën ndërfetare.

Qëllimi i emisionit është që të dërgohet mesazh se imazhi që priti i një komuniteti fetar dhe imami nga ana tjetër, të bashkuar kudoqoftë, nuk duhet të jetë thjesht lajm, por një rutinë e zakonshme.

Multikulturalizmi, religjioni dhe multienticieti  janë vlera të çdo shoqërie. Por që të arrihen që të promovohen dhe respektohen këto vlera duhet të krijohet ambient. Për këtë qëllim është i nevojshëm informacioni që do të promovojë këtë diversitet.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *