Home / Kryesoret / PSP nesër do të përpiqet përsëri ta fitoj “fortesën” e DSK-së
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-16 09:40:57Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

PSP nesër do të përpiqet përsëri ta fitoj “fortesën” e DSK-së

Prokuroria speciale publike ka mare “leje” nga DSK ku shtatë të punësuar janë të akuzuar në këtë lëndë, për përdorimin e provave të klasifikuara.

Në gjyqin themelor Shkupi 1 duhet të vazhdojë procesi gjyqësor në lidhje me rastin të ashtuquajtur nga PSP “Fortesa 2” , për shkatërrimin e pajisjeve  për përgjim.

Prokuroria speciale publike ka marrë “leje” nga zyra për sigurim dhe kundërzbulim, nga i cili shtatë të punësuar janë të akuzuar në këtë lëndë, për përdorimin e provave të klasifikuara në procesin gjyqësor. Gjyqi e detyroi PSP-në të sigurojë deklasifikimin e provave, për atë se kush i ka krijuar dhe klasifikuar, ndërsa kjo është vet Zyra, punëtorët e së cilës i kanë kryer  veprat penale.

Portali  “Svedok”  mëson se pjesë e provave kanë mbetur me shkallën e kualifikimit, por kjo nuk është problemi, vetëm këto të sillen në një seancë dëgjimore ku doë jetë e mbyllur për opinionin.

“Gjykatësja Lidija Petrovska, e njohur si “Svarovski” gjykatësja sipas bisedimeve në bombat, e detyroi PSP-në të kërkojë leje për deklasifikimin e provave nga institucioni i të cilit disa individë janë të akuzuar, gjë që është non-sens në të drejtën.

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *