Home / Lajme / Maqedoni / Ristevski: Shkolla në Kapishtec ende nuk u ndërtua
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-18 14:09:00Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com"

Ristevski: Shkolla në Kapishtec ende nuk u ndërtua

VMRO-DPMNE-ja sot akuzoi se kryetari i komunës Qendër, Andrej Zhernovski ende nuk e ka realizuar premtimin e dhënë para qyteterëve për ndërtimin e shkollës në Kapishtec.

Këshilltari i VMRO-DPMNE-së në komunën Qendër, Jordan Risteski deklaroi se Zhernovski ka premtuar ta ndërtojë shkollë që në vitin e parë të mandatit të tij, por se kjo nuk u ndërtua tani katër vite.

“Tërë dokumentacioni dhe buxheti dhe PDU janë përgatitur nga kryetari paraprak i VMRO-DPMNE-së. Por nuk shkollë akoma”, tha Ristevski.

Ai shtoi se qytetarët e Qendrës kërkojnë realizimin e projekteve të premtuara, rrugë të asfaltuara, shkolla dhe rrugë të pastruara nga bora.

Gjithashtu lexo

Rikthimi i madh i PDSH dhe Menduh Thaçit – (FOTO)

Paralajmërimi për hyrjen Partinë Demokratike Shqiptare të Menduh Thaçit në Qeveri të Maqedonisë ka shkaktuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *