Home / Shëndeti / Shtypni këto dy pika në shputa dhe mbani dy minuta: Rezultati do t’ju ngazëllejë (Foto)

Shtypni këto dy pika në shputa dhe mbani dy minuta: Rezultati do t’ju ngazëllejë (Foto)

Truku është i lidhur me akupunkturën tradicionale kineze dhe përdoret më shumë se dy mijë vjet në shtetet e Lindjes.

Truku është i lidhur me akupunkturën tradicionale kineze dhe përdoret më shumë se dy mijë vjet në shtetet e Lindjes.

Provoni edhe ju – shtypni me gishtin e madh këtë pikë në të dyja shputat dhe do të shihni se sa çfarë ndryshimesh do të arrini!

Fjala është për vendin midis gishtit të madh dhe gishtit të dytë të këmbëve, bash mbi nyjat e këtyre gishtave, transmeton Telegrafi.

Shtrëngoni dhe mbani dy minuta dhe kjo mund t’jua përmirësojë gjumin, metabolizmin, mund të zbusë ftohjen, të eliminojë dhembjen e kokës dhe dhembjen e dhëmbit, mirëpo përmirëson edhe punën e mushkërive dhe tërë sistemin kardiovaskular, porosisin ekspertët e mjekësisë alternative kineze.

Ekziston edhe një pikë, me stimulimin e së cilës mund të forconi dukshëm furnizimin e mëlçisë me gjak dhe në këtë mënyrë të përmirësoni punën e saj dhe lirimin nga toksint.

Kjo është pikë e cila gjendet në anën e brendshme të nëngjurit, pak mbi nyellin e këmbës.

Nëse nuk vuani nga problemet e sipërpërmendura, këtë teknikë mund ta përdorni edhe për lirimin nga stresi.

Provojeni, nuk ju kushton asgjë, por mund t’ju ndihmojë shumë.

Gjithashtu lexo

Zonja, kjo bimë bën që të mos shkoni kurrë tek gjinekologu RECETA

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *