Home / Lajme / Maqedoni / USAID ngelet e përkushtuar në demokratizimin e Maqedonisë
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-18 21:59:09Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

USAID ngelet e përkushtuar në demokratizimin e Maqedonisë

Agjencioni i Shteteve të Bashkuara për ndihmën e vendeve në nevojë USAID ka ripërsëritur përkushtimin për vazhdimin e përkrahjes për proceset demokratike në Maqedoni – informon Zhurnal.

Drejtori i zyrës lokale për zhvillim, Eduard Gonzales deklaroi sot se USAID është duke realizuar një program strategjik shumëvjeçar për përkrahjen e organizateve joqeveritare në Maqedoni.

“USAID në Maqedoni është fokusuar në përkrahjen e organizateve joqeveritare, por edhe sektorit publik dhe atij privat me qëllim identifikimin e problemeve dhe gjetjen e zgjidhjeve për ato. Në muajt në vazhdim do të nisim një projekt që do t`i përfshijë të gjithë këta në një bashkëpunim në nivel qendror dhe lokal me qëllim përparimin e proceseve demokratike” – ka deklaruar ndër të tjera Gonzales.

Gjithashtu lexo

Përmes Serbisë po zbatohet një skenar për destabilizimin e Ballkanit, ja kush alarmon

Lidhja Demokrate e Maqedonisë (LD) nëpërmjet një kumtese vlerëson se tërheqja e personalit të ambasadës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *