Home / Lajme / Rajon / Koha kur në Kosovë vriteshin fëmijët për hakmarrje (Video)

Koha kur në Kosovë vriteshin fëmijët për hakmarrje (Video)

Në ditën e parë të kësaj jave(të hënën)në RTK, në emisionin Arkivi u shfaq emisioni për një ngjarje tragjike që ka ndodhur në vitin 1971 në fshatin Lladroc të Malishevës. Bëhet fjalë për vrasjen e dy fëmijëve për shkak të hakmarrjes.

Njërës familje i kishte vdekur familjari në Burgun e Nishit dhe duke e akuzuar tjetrën se kishte dorë në atë vdekje që e konsideronnin vrasje, hakmirret ndaj familjes duke ia vrarë dy fëmijë. Për vrasjen ishin akuzuar mësuesi i dy fëmijëve dhe vëllai i tij. Rasti kishte bërë bujë, pasi ishin shkelur të gjitha traditat duke u vrarë fmijë për hakmarrje. Pas kësaj vrasje dy të akuzuarit ishin ekzekutuar pas një gjykimi që ka zgjatur rreth 4 vjet.

Më poshtë mund ta shikoni emisionin e shfaqur në RTK:

Gjithashtu lexo

Një polic turk është vrarë nga luftëtari i SHI-së në stacionin policor në Stamboll

Një polic turk mbrëmë është goditur me thikë për vdekje në stacionin policor në Stamboll …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *