Home / Lajme / Maqedoni / Në Shkup sot, seminar për të drejtat e fëmijëve me nevoja të veçanta

Në Shkup sot, seminar për të drejtat e fëmijëve me nevoja të veçanta

Sot në Shkup, në organizim të Këshillit kombëtar të organizatave invalidore të Maqedonisë (NSIOM), në bashkëpunim me Forumin evropian për aftësi të kufizuara (EDF) dhe UNICEF-in do të mbahet seminari kombëtar me temë “Fëmiojët me nevoja të veçanta përmes thjerrëzës së Konventës së KB për të drejtat e personave me aftësi të kufiyuara, transmeton Gazeta Express duke iu referuar AIM.

Seminari organizohet në suaza të projektit ‘Mbrojtje e fëmijëve nga dhuna dhe avancim në kyçjen sociale të fëmijëve me nevoja të veçanta në Ballkanin Perëndimor dhe në Turqi’ financuar nga BE-ja dhe bashkëfinancuar dhe zbatuar nga UNICEF-i së bashku me EDF-në.

Në seminar do të mbajë fjalim edhe ministri i MPPS-së, Ibrahim Ibrahimi.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *