Home / Lajme / Rajon / Sipas SNP: Derisa të ketë serbë, Kosova është Serbi

Sipas SNP: Derisa të ketë serbë, Kosova është Serbi

Kurrë nuk guxojmë të harrojmë se Kosova nuk është jona, ka kumtuar sot Partia Popullore serbe (Srpska narodna partija, SNP) lidhur me Ditën e Pavarësisë në Kosovë.

“Derisa të ketë serbë, Kosova është Serbi”, theksohet në kumtesën e kësaj partie, transmeton koha.net.

Në kumtesë shtohet se “se sot jemi dëshmitarë se po bëhen presione shtesë ndaj Serbisë e serbëve, që nga kërcënimet për ndjekje të reja deri te krijimi i Ushtrisë shqiptare nën komandën e NATO-s”.

“Për këtë arsye Serbia që më në fund të ndalojë të gjitha proceset që forcojë shtetin e Kosovës, të ndërpresë negociatat e Brukselit dhe t’i shpallë të dështuara e gjithë procesi i luftës sonë, Kosova serbe, sërish të kthehet në KB ku mund të llogarisim në mbështetjen parimore të Rusisë”, thotë kumtesa.

Gjithashtu lexo

Serbia përmes xhamisë së Zemunit edhe kundër Luginës së Preshevës!

I  shtyrë nga   ngjarjet  e fundit, me të cilat  Agjenturat  e Serbisë, janë  vënë  në  …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *