Home / Kryesoret / Aksion për shkatërrimin e një grupi kriminel, që merrej me shitjen e narkotikëve

Aksion për shkatërrimin e një grupi kriminel, që merrej me shitjen e narkotikëve

 Ministria e Punëve të Brendshme kumtoi se po realizon aksion për shkatërrimin e grupit të organizuar kriminel, i cili merret me shitjen e narkotikëve brenda në shtet.

Policia nuk kumton më shumë hollësira pë aksionin, por paralajmëron se pas përfundimit të tij, do ta informojë opinionin.

Gjithashtu lexo

Themeluesi dhe milioneri i Lëvizjes Besa në konventën e PDSH-së

Themeluesi, ideologu dhe milioneri i Lëvizjes BESA: Adnan Ismaili ( pronar i Logos-A dhe Tv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *