Home / Lajme / Rajon / Biçikleta “Made in Albania”

Biçikleta “Made in Albania”

Të jetosh është si të ngasësh një biçikletë. Që të mbash ekuilibrat e duhur, duhet të jesh në lëvizje”, thotë Albert Ajnshtajn.

Trafiku në kryeqytet është i rënduar dhe mënyra më e mirë për të udhëtuar shpejt, mbetet një mjet më dy rrota. Ndaj zgjidhni një biçikletë… Por kini parasysh që të zgjidhni dhe një biçikletë “Made in Albania”.

Punishtja e parë është hapur dhe puna ka filluar për të ndërtuar biçikletën shqiptare, një bashkëpunim ky mes Eco Tirana dhe Bashkisë së Tiranës.

Biçikleta, përveçse mban organizmin në formë, shmang edhe shpenzime në kohë, hapësirë, si edhe ekonomi

Gjithashtu lexo

Vdes ish-kryeministri Bajram Rexhepi – (VIDEO)

Ish- kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka ndërruar jetë pas një sëmundje për të cilën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *