Home / Lajme / Botë / Dejvis nuk pret se Britania e Madhe do t’i paguajë 62 miliardë dollarë BE-së

Dejvis nuk pret se Britania e Madhe do t’i paguajë 62 miliardë dollarë BE-së

Ministri britanik për Bregzit Dejvid Dejvis deklaroi sot se nuk pret se Britania e Madhe do t’i paguajë 62 miliardë dollarë Bashkimit Evropian, si pjesë nga procesi i daljes, duke theksuar se epoka e pagesës e shumave të shumave të mëdha nga  e Brukselit ka përfunduar.

“Nuk morëm kurrfarë kërkese nga Komisioni Evropian. Por, pikëpamja jonë është e thjeshtë, do t’i përmbushim të gjitha obligimet, ne jemi vend i cili i respekton ligjet”, theksoi Dejvis.

Ai theksoi se Britania e Madhe do t’i përmbushë obligimet, por Unioni të mos presë shumë aq të madhe sepse ka përfunduar koha kur Britania e Madhe i paguante shuma të mëdha BE-së.

Mediat britanike vlerësuan se dalja e Britanisë së Madhe nga BE mund të kushtojë mes 62 dhe 74 miliardë dollarë

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *