Home / Shëndeti / Do të habiteni për çka shërben dollapi poshtë furrës

Do të habiteni për çka shërben dollapi poshtë furrës

Shumica nga ne në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet dhe mjete të tilla.
Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben ai dollap
Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë” meqë shërben që të ruhet nxehtësia e ushqimit rreth 2 orë pasi që të jetë gati
Nëse ende nuk jeni të sigurt për këtë gjë, ju mund t’i lexoni instruksionet që shkruajnë në garancionin e furrës.

Gjithashtu lexo

10 të famshmit që nuk arritën t’i përmbushin standardet e bukurisë në Hollywood (Foto)

Shumë të famshëm duhet t’i përshtaten paraqitjeve të tyre në një kornizë strikte të Hollywoodit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *