Home / Lajme / Rajon / Do të mbahet festivali më i madh feminist në Ballkan, FemArt

Do të mbahet festivali më i madh feminist në Ballkan, FemArt

Edhe këtë vit si herave të kaluara nga data 25-30 maj (6 ditë) do të mbahet festivali më i madh feminist në Ballkan, FemArt, festival ky që do të bashkojë të gjitha komunitetet nga mbarë bota në një vend dhe në një qëllim.

Festivali i Artisteve dhe Aktivisteve tashmë ka hapur aplikimin dhe fton të gjithë të interesuarat që dëshirojnë të jenë pjesëmarrëse të aplikojnë.

Gjithashtu lexo

Rrahje masive në Shkup

Në një restorant në rrugën “Bosnja dhe Hercegovina” në Shkup ka ndodhur një rrahje mes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *