Home / Shëndeti / Dredhëzat luftojnë kancerin

Dredhëzat luftojnë kancerin

Studimet kanë treguar se dredhëzat dhe përbërësit e tyre janë në gjendje të ndalojnë zhvillimin e qelizave të kancerit.

Shkencëtarët amerikanë, të cilët kanë studiuar ndikimin e ushqimit në sëmundjet e ndryshme, pohojnë se me anë të hulumtimeve eksperimentale në 15 vjetët e fundit kanë ardhur deri te të dhënat bindëse sipas të cilave dredhëzat mund të ndihmojnë në parandalimin e kancerit.

Studimet kanë treguar se dredhëzat dhe përbërësit e tyre janë në gjendje të ndalojnë zhvillimin e qelizave të kancerit duke vepruar mbi gjenet përgjegjëse për zhvillimin e kancerit. Mirëpo, ata paralajmërojnë se këtë ndikim e kanë vetëm dredhëzat të cilat janë të kultivuara në mënyrë natyrale, pa spërkatës të cilët zakonisht përdoren

Gjithashtu lexo

Të Panjohurat Efekte të Muçmollave Shqiptare

Muçmolla, fruti tipik që zbukuron oborret dhe kopshtet shqiptare Foto: WebLibrary Muçmolla është vogëlushja e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *