Home / Kryesoret / Edhe pse në krizë politike e institucionale, Maqedonia vazhdon me huamarrje

Edhe pse në krizë politike e institucionale, Maqedonia vazhdon me huamarrje

Ashtu siç u paralajmërua, Ministria e financave mori sot një huamarrje tjetër prej 6.56 milionë euro, nga 4 milionë që ishte paraparë, pra afër 3 milionë më tepër.

Huamarrja, siç ka ndodhur deri tani, u sigurua nga kreditorët e brendshëm, përmes ankandit të letrave shtetërore me vlerë.

Ndaj kësaj huamarrje ka reaguar LSDM-ja e cila bën të ditur se ministri Kiril Minoski do të jep llogari, duke e akuzuar se ka vazhduar me huamarrje të pakontrolluar dhe jotransparente.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *