Home / Shëndeti / Ëmbëlsoni kafenë me këtë artikull dhe do të zgjidhni dy probleme mëngjesi
Couple Having Breakfast in Bed --- Image by © Royalty-Free/Corbis

Ëmbëlsoni kafenë me këtë artikull dhe do të zgjidhni dy probleme mëngjesi

Kafeja për shumicën e njerëzve është pija më e preferuar dhe artikull pa të cilin nuk mund ta imagjinojnë ditën. E po çfarë thoni për pak çokollatë?

Tashmë është treguar që ajo mund t’ju kthjellë, mirëpo nëse në të shtoni pak çokollatë, filxhani me kafe mund të bëjë shumë më tepër për ju,

Në të vërtetë, rezultatet e një hulumtimi të paradokohshëm në Amerikë kanë treguar që pak çokollatë në kafe kontribuon që më mirë të koncentrohemi në detyrat e punës dhe në ditën e cila është para nesh.

Hulumtimi, tema e të cilit ka qenë se si kafja ndikon në energjinë mendore, ka treguar që kafeja me çokollatë ul nervozizmin, të cilën natyrisht e shkakton kafeina.

Ekspertët theksojnë edhe se reaksioni i njerëzve ka treguar që konsumimi i kafesë së pastër mund të çojë deri te agresiviteti më i madh, gjë që është edhe një arsye më tepër që kafenë ta ëmbëlsoni me pak çokollatë.

Gjithashtu lexo

Të Panjohurat Efekte të Muçmollave Shqiptare

Muçmolla, fruti tipik që zbukuron oborret dhe kopshtet shqiptare Foto: WebLibrary Muçmolla është vogëlushja e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *