Home / Kryesoret / Fadil Zendeli: Kërkoj që deputeti më i moshuar që të thirr seancën për zgjedhjen e kryetarit

Fadil Zendeli: Kërkoj që deputeti më i moshuar që të thirr seancën për zgjedhjen e kryetarit

”Kërkoj që të thirrim arsyen tonë dhe të korrigjojmë punën tonë. Ne jemi duke keqpërdorë kohën e qytetarëve. Kërkoj që deputeti më i moshuar që të thirr seancën për zgjedhjen e kryetarit të ri të Kuvendit. Lidhur me deklaratën e partive shqiptare, ajo nuk është asgjë më shumë se sa një listë e të drejtave të qytetarëve shqiptar në Maqedoni.” tha Fadil Zendeli, nga foltorja e Kuvendit.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *