Home / Kryesoret / Fillon projekti i popullarizimit të ARM-së

Fillon projekti i popullarizimit të ARM-së

Përfaqësues të Ministrisë së punëve të brendshme, së bashku me ushtarët profesionistë, nënoficerë dhe oficerë të ARM-së, nga sot, e deri në fund të muajit prill, në shkollat e mesme të vendit do të realizojnë projektin për Popullarizimin e thirrjes ushtarake për shërbim në ARM, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në ligjëratat e shkurtëra interaktive, nxënësit e shkollave të mesme do të kenë mundësi që të njoftohen për gjithçka që u interson rreth shërbimit ushtarak.

Qëllimi kryesor i projektit është njohja e të rinjve në Maqedoni me profesionin e ushtarakut, si edhe rritja e intersimit të tyre, fillimisht, për shërbim vullnetar ushtarak, e më tej edhe për paraqitjen nëpër konkurset për ushtarë profesionistë.

Aktiviteti do të fillojë në disa shkolla të mesme në Beles, Prilep, Qendër, Gostivar, Strumicë dhe Shtip.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *