Home / Kryesoret / Garra sportive në  Kolegjin Jahja Kemal – (VIDEO)

Garra sportive në  Kolegjin Jahja Kemal – (VIDEO)

Në kolegjin Jahja Kemal u mbajtën garra të ndryshme sportive të shkollave fillore nga rajoni i Pollogut. Nxënësit e shkollave fillore patën rastin të njihen edhe me ofertën dhe kushtet për regjistrim të cilat i ofron kolegju Jahja Kemal, transmeton Televizioni Koha.

Diciplinat me të cilat garuan ishin futboll, volejboll, basketboll, tenis, basketboll dhe tjera. Shkollat më të sukseshme u shpërblyen me çertifikata të ndryshme.

Ndërkohë, në të gjitha klasat dhe kabinetet e shkollës, nxënësit e kolegjit Jahja Kemal demonstruan eksperimentet e tyre në lëmin e fizikës, kimisë, biologjis, informatikës dhe shkencave të tjera. Është me rëndësi të ceken edhe tre klasa ku prezantuan kulturën dhe trashëgimin e popujve turqve, shqiptarëve dhe maqedonasve, njofton Televizioni Koha.

Poashtu nxënsit të cilët garuan në Sarajevë nga kolegji Jahja Kemal u shprehen mjaft të kënaqur me rezultatet e arritura , poashtu dhe me shpres për suksese ende më të mëdha edhe në garat e SHBA. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Kuvendi duhet të votojë për shkarkim të Zvërlevskit

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet të mbajë vazhdime të tre seancave midis të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *