Home / Kryesoret / Gjendja e rrugëve sot në Maqedoni

Gjendja e rrugëve sot në Maqedoni

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.

Komunikacioni në drejtimin rrugor A3 Prilep – Manastir – Resnjë përmes rreth rrotullimit Manastir është ndërprerë për shkak të rrëshqitjes së dheut që është pastruar, por për shkaqe preventive komunikacioni ende rikahëzohet përmes qytetit të Manastirit. Në këtë vend është vendosur sinjalizimi adekuat.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe për dalje nga shteti. Ky informacion ka të bëjë për vendkalimet nga ana e Maqedonisë. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *