Home / Kryesoret / Goshev: Artistët në protesta jo për shkak të bindjeve por për shkak të parave

Goshev: Artistët në protesta jo për shkak të bindjeve por për shkak të parave

Artistët të cilët marrin pjesë në protestat “Për Maqedoni të bashkuar” nuk ndihen të tillë e as nuk mendojnë ashtu, por aty shkojnë për përfitime materiale. Kështu thotë ish-Guevernatori Petar Goshev në një emision debativ në TV24.

Ata këngëtarë dhe artistë të protestave, nuk mendojnë me kokën e tyre, por mendojnë me mjetet të cilët jetojnë, kurse tani aktrojnë se e mbrojnë Maqedoninë’, deklaron Goshev.

Gjithashtu lexo

Arrestohet 51 vjeçari në ‘Tabanoc’, një ndër personat e kërkuar nga INTERPOLI

Më 16.08.2017, rreth orës 20:15 në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, nga ana e policëve është arrestuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *