Home / Kryesoret / Gratë në Maqedoni kanë vetëm 15% të kohës për aktivitete të lira

Gratë në Maqedoni kanë vetëm 15% të kohës për aktivitete të lira

Gratë e Maqedonisë të cilat janë të punësuara kanë vetëm 15% të kohës për t’iu përkushtuar aktiviteteve të lira, ndërsa tek gratë e papunësuara 21% për aktivitete të lira.

Në mjediset urbane gratë mesatarisht brenda ditës kalojnë nga 2 orë e 16 minuta në argëtim dhe kulturë, përderisa në mjediset rurale gratë kanë nga 1 orë e 13 minuta kohë për argëtim..

Nga të gjitha aktivitetet shtëpiake të grave, 16% bëjnë pjesë pastrimi i shtëpisë, ndërsa mesatarisht gjatë ditës nga 1 orë e 50 minuta shikojnë televizor. Ato gra të cilat kanë fëmijë shpenzojnë nga 1 orë e 57 minuta për kujdesin e tyre.

Gjithashtu lexo

Mot me diell me erë të dobët deri në mesatare

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht me diell dhe i ngrohtë me erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *