Home / Kryesoret / Hahn: Të gjithë liderët duhet të pranojnë shumicën, Ivanov të rishqyrtojë pozicionin e tij

Hahn: Të gjithë liderët duhet të pranojnë shumicën, Ivanov të rishqyrtojë pozicionin e tij

Eurokomisioneri, Johannes Hahn, në profilin e tij në twitter ka shkruar se të gjithë liderët duhet të respektojnë rezultatin e zgjedhjeve të fundit si dhe inkurajuar kryetarin e Maqedonisë, Gjorge Ivanov që të rishqyrtojë urgjentisht qëndrimin e tij, përcjell Telegrafi Maqedoni.

‘Të gjithë liderët e vendit, përfshirë Presidentin, duhet të respektojnë rezultatin e zgjedhjeve të fundit+të pranojnë shumicën parlamentare’

“All leaders of the country, includ. the President, must respect outcome of recent elections+acknowledge parliamentary majorities.” 1/2

 ‘Ne inkurajojmë Presidentin të rishqyrtojë pozicionin e tij urgjentisht. Formimi i shpejtë i koalicionit të ri, është e vetmja mënyrë të kthehet në rrugën e #BE’, 2/2 shkruan Hahn në Twitter. /Telegrafi/

“We encourage the President to reconsider his position urgently. Quick formation of new coalition is only way back to path”. 2/2

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *