Home / Kryesoret / Ibrahimi VMRO-së: Turp talleni me qytetarët

Ibrahimi VMRO-së: Turp talleni me qytetarët

Nënkryetari i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi tha se fakti që ka shumë vërejtje procedurale flet për faktin se ka kaq shumë vërejtje procedurale flet për suksesin me të cili e mban mbledhjen kryesuesi Trajko Veljanovski.

“Ajo që dua ta shtroj si çështje është mënyra e realizimit të replikave. Ne nuk mund të jemi të verbër e as të shurdhër dhe të themi se nuk e kuptojmë gjuhën. Unë dua të shpjegoj që kur edhe dikush e mer fjalën të bëjë replikë atëherë ai e ka një gjë që mund të jep një vërejtje të mendimit. Në këtë rast te kolegët e VMRO-së shohim se nuk ka asnjë kundërshtim por ka aktrim. Kjo i bie që unë tani mund të marr fjalën dhe vetëm të them turp turp turp dhe të pres sekondat të kalojnë. Ju lus të mos talleni me qytetarët”, tha Ibrahimi,

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *