Home / Lajme / Botë / Këta janë gjykatësit që do t’i gjykojnë të akuzuarit e Tribunalit (FOTO)

Këta janë gjykatësit që do t’i gjykojnë të akuzuarit e Tribunalit (FOTO)

Gjykata Speciale me seli në Hagë e cila do të gjykojë pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës të cilët pritet të akuzohen së shpejti, ka publikuar fotografitë dhe biografitë e 19 gjykatësve. Ata janë kryesisht nga vendet europiane, ndërkaq vetëm një prej tyre është nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Më poshtë mund ta shihni një fotografi familjare të tyre bashkë me Kryetaren e Dhomave të Specializuar dhe profilet e secilit gjykatës.

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *