Home / Kryesoret / Kocijançiq: Nuk ka hapësirë për takime të Johannes Hahn me shoqërinë civile

Kocijançiq: Nuk ka hapësirë për takime të Johannes Hahn me shoqërinë civile

Zëdhënësja e Komisionit Evropian (KE) ka rikonfirmuar se nuk eurokomisioneri Hahn nuk do të takohet me shoqatën e cila organizon protestat kundër gjuhës shqipe, ”Për Maqedoni të përbashkët”,

Edhe pse krytari Ivanov ua ka lënë në dispozicion të protestuesve orarin e tij të takimit me Hahn, megjithatë një takim i tillë nuk do të ndodhë.

”Sot komesari duhet të takohet me përfqësuesit politik. është e vërtetë se ka edhe kërkesa tjera kur ai vjen në vend dhe ne mundohemi që të lejojmë më shumë bashkëbisedues, përfshirë edhe shoqërinë qytetare. Por, këtë herë komesari do të takohet vetëm me përfaqësuesit politik, rendi i ditës nuk lejon më tepër”, ka deklaruar Maja Kocijançiq .

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *