Home / Kryesoret / Kush e solli Tetovën në këtë gjendje ,si ishte Tetova dikur më 1952, përshkrim i gazetarit Gjeto Lekaj

Kush e solli Tetovën në këtë gjendje ,si ishte Tetova dikur më 1952, përshkrim i gazetarit Gjeto Lekaj

Tetova nuk ka qenë dikur kështu, përplot më kazino dhe skedina sportive, që kanë mbirë si këpurdhe, ajo ka pasur “dy kinoteatra, teatrin profesional, teatrin e kukullave, bibliotekë me shumë tituj dhe në javë ka pasur 4 shfaqje teatri” kështu shkruan Gjeto Lekaj në gazetën Rilindja më 24 prill, 1952, transmeton Gazeta Express.

Ndërsa sot Tetova ka një objekt teatri që nuk ka shfaqje, ka një bibliotekë ku kalben librat pasi nuk ka rafte, ndërsa për kinema as që bëhet fjalë, po të mos harrojmë Tetova sot ka kazino dhe skedina sa të duash.

Sot keni një Tetovë ku ndodh regresi jo progresi. Ku gjërat nuk përmirësohen por shkojnë drejtë shkatërrimit. /Gazeta Express/

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *