Home / Shëndeti / Me lugë dhe portokall dhe me një veprim ngazëlleu të gjithë: Këtë shkathtësi do ta përdorni gjithmonë! (Video)

Me lugë dhe portokall dhe me një veprim ngazëlleu të gjithë: Këtë shkathtësi do ta përdorni gjithmonë! (Video)

Shumica nesh urrejmë të pastrojmë pemët, mirëpo me këtë mënyrë ajo “punë” do t’ju bëhet patjetër e lehtë.

Ka mënyra të vogla shtëpiake të cilat mund t’jua lehtësojnë përditshmërinë – si ky në këtë video!

Fjala është për pastrimin e portokallit me ndihmën e lugës së zakonshme, transmeton Telegrafi.

Portokalli është i pazëvendësueshëm sidomos dimrit, kur na janë të domosdoshme vitaminat për forcim të imunitetit, mirëpo shumica nesh urrejmë t’i qërojmë.

E njëjta gjë bëhet edhe me kivin apo me pemët e tjera që kanë lëvore.

Mirëpo falë kësaj shkathtësie, gishtat tuaj nuk do të bëhen të bëhen me lëng, por edhe pema do të mbetet e plotë.

Gjithashtu lexo

Barishtja e Qepujkave – Bima me Vlera të Pafundme

Edhe pse njihet me emër Italian, Erba cipollina, pra barishtja e qepujkave, bimën aromatike me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *