Home / Kryesoret / Ministri Lutfiu në konferencë ministrore në Nikozijë, Qipro

Ministri Lutfiu në konferencë ministrore në Nikozijë, Qipro

Delegacioni i kryesuar nga ministri i Arsimit dhe Shkencës,  z. Pishtar Lutfiu do të marrë pjesë në Konferencën ministrore “ Sigurimi i demokracisë përmes arsimimit” në Nikozijë – Republika e Qipros, organizuar në kuadër të Presidencës së Qipros me Komitetin e ministrave të Këshillit Evropian.

Ideja e kësaj konference është që të ngrit rolin e arsimimit në luftën kundër dhunës, ekstremizmit dhe terrorizmit radikal si dhe të sigurohet sistemi i arsimit si mjet për një shoqëri gjithëpërfshirëse, vlerësimin e diversitetit dhe dialogut.

Në këtë konferencë fjalim do të mbajë edhe ministri Pishtar Lutfiu.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *