Home / Kryesoret / Në Maqedoni mbahet konferencë për krizën e emigrantëve dhe informimin nga mediat

Në Maqedoni mbahet konferencë për krizën e emigrantëve dhe informimin nga mediat

Kriza e emigrantëve dhe mënyra e informimit nga mediat rreth këtij problemi është tema e konferencës së mbajtur në Shkup ku janë diskutuar risitë dhe praktikat në informim sa më të drejtë për këtë krizë, 

”Kriza e emigrantëve është një ndër sfidat kryesore me të cilën ballafaqohet BE-ja. Qëndrimi i shteteve të Vishegradit është që të kujdesemi shumë që të diskutojmë dhe të shpalosim sfidat e ardhshme që të njejtat t’i zgjedhim njëra pas tjetrës.” tha Jacek Multanovski, ambasadoi i Polonisë në Maqedoni.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *