Home / Lajme / Maqedoni / Në Maqedoni shënohet Dita Botërore e Veshkave

Në Maqedoni shënohet Dita Botërore e Veshkave

Shoqata e qytetarëve të sëmurë nga veshkët NEFRON sot organizon shënimin e Ditës botërore të veshkave – 9 Marsin. Tema për këtë vit është sëmundjet e veshkëve dhe mbipesha. Dita botërore e veshkave përqendrohet në shëndetin e…

Shoqata e qytetarëve të sëmurë nga veshkët NEFRON sot organizon shënimin e Ditës botërore të veshkëve – 9 Marsin. Tema për këtë vit është sëmundjet e veshkëve dhe mbipesha.

Dita botërore e veshkëve përqendrohet në shëndetin e veshkëve në mbarë botë, kurse në Maqedoni shënohen 12 vite, njofton MIA.

Dita botërore e veshkëve shënohet në bashkëpunim me Shoqatën e Maqedonisë për nefrologji, dializë, transplatim dhe organe artificiale, si dhe pjesëmarrje e personave përgjegjës në segmentin e shëndetësisë nga institucionet shtetërore të RM-së (Ministria e dhe Fondi i Sigurimit Shëndetësor), ASHAM dhe institucione tjera shëndetësore, organizata dhe me mbështetjen e mediave, tradicionalisht kyçen në rrjetin global botëror të organizatave të cilat e shënojnë ditën.

Gjithashtu lexo

Lojtarët e Fenerbahçes vizitojnë Spitalin “Istanbul Medica”

Në zyrat e spitalit Istnabul Medica në Shkup sot kanë qëndruar për vizitë përfaqësues të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *