Home / Kryesoret / Nivelet e lumenjve nën mesatare për marsin

Nivelet e lumenjve nën mesatare për marsin

Nivelet e lumenjve në Maqedoni  janë nën mesatare për marsin, tregon gjendja javore hidrometeorologjike.

Sipas matjeve të DPHRM, nën mesatare janë nivelet e Vardarit afër Shkupit, Velesit, Jegunovcit ,Tetovës dhe Demir Kapisë, të Treskës afër Makedonski Brodit, i Pçinjes afër Banjës së Katllanovës, të Kriva Rekës afër Kriva Pallankës, të Bregallnicës afër Shtipit, të Sateskës afër Botunit dhe të Strumicës afër Sushevës.

Në mënyrë drastike nën mesatare janë nivelet e ujërave të Drinit të Zi afër Lozhanit, dhe të Crnas afër Novacit.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *