Home / Kryesoret / Numri i nxënësve në shkollat fillore dhe të mesme zvogëlohet çdo ditë shumë e më shumë

Numri i nxënësve në shkollat fillore dhe të mesme zvogëlohet çdo ditë shumë e më shumë

 Numri i nxënësve në shkollat e rregullta fillore në fund të vitit shkollor 2015/2016 ka qenë 185.119 dhe shënon zvogëlim prej 1,7 për qind në krahasim me vitin paraprak shkollor, publikoi Enti shtetëror për statistikë.

Në shkollat e rregullta të mesme, numri i i nxënësve në fund të vitit shkollor 2015/2016 ka qenë 77.625, që paraqet zvogëlim për 5,1 për qind në krahasim me vitin paraprak shkollor.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *