Home / Kryesoret / Përleshje fizike për shkak të tabelës në gjuhën shqipe në Ohër

Përleshje fizike për shkak të tabelës në gjuhën shqipe në Ohër

Vendosja e tabelës edhe në gjuhën shqipe në objektin ku janë zyrat Fondit për Sigurim Pensional dhe Invalidor në Ohër ka shkaktuar përleshje fizike mes disa individëve,  KOHA.

Sot në mëngjes, shërbimet e FSPIM kanë tentuar të vendosin tabelën edhe në gjuhën shqipe, por ajo ka shkaktuar revoltë deri tek disa individë, të cilët kanë thyer tabelën pas çka ka ardhur edhe deri tek një përleshje fizike. Sektori i Punëve të Brendshme në Ohër po kryen hetimet në vendin e ngjarjes.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *