Home / Kryesoret / Prezantimi i të dhënave për të punësuarit në sektorin publik

Prezantimi i të dhënave për të punësuarit në sektorin publik

Raporti vjetor i Regjistrit të të punësuarve në sektorin publik për vitin 2016 do të prezantohet sot.

Të dhënat nga raporti do t’i prezantojë ministrja e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Marta Arsovska-Tomovska.

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *