Home / Kryesoret / Sela: Çështja e gjuhës po përdoret si mjet për të mbrojtur kriminelët tha pas takimit me Mogerinin

Sela: Çështja e gjuhës po përdoret si mjet për të mbrojtur kriminelët tha pas takimit me Mogerinin

“Një takim me zonjën Mogerini e interesuar për të mirën e gjithë qytetarëve pas vendinit të Ivanovit të shpalljes së anarkisë. Aleanca për Shqiptarët vazhdon t’i qëndrojë deklaratës së përbashkët të partive shqiptare të nënshkruar këtu”, tha Ziadin Sela, duke shtuar se fillimi i asaj deklarate është prej ditës kur me Kushtetutën e 91 kur ju hoqën të drejtat shqiptarëve.

Sela tha se deputetët shqiptarë janë një zë i të drejtave ndërsa të drejtat janë të qytetarëve. “Ndërsa nëse ne s’kemi të drejtë të jemi tutor të atyre që i përfaqësojmë, atëherë atë të drejtë aspak se ka ai që i thotë vetes President dhe ju them se ai nuk është asgjë përveç marionetë e kryetarit të tij Nikolla Gruevski”, theksoi Sela.

Këtu gjuha shfrytëzohet vetëm si mjet për të manipuluar qytetarët, vazhdoi ai, duke theksuar se qëllimi është të mbrohen kriminelët, të ndalohet procesi i dekriminalizimit të institucioneve. “Beteja sot është mes atyre që duan gjeneratave tu lënë një shtet të pastër dhe ne miq dhe atyre që duan të privatizojnë shtetin dhe që duan të na privatizojnë të drejtën si mendojmë dhe të drejtën që na takon neve”, tha po ashtu Ziadin Sela.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *