Home / Showbiz / Shpërthejnë puthjet në Big Brother, gjithë banorët buzë më buzë (Foto)

Shpërthejnë puthjet në Big Brother, gjithë banorët buzë më buzë (Foto)

Big Brother ka planifikuar një lojë për gjithë javën që vjen, ajo është loja e puthjes.
Në momentin që do të dëgjohet gongu ‘Kiss’ të gjithë duhet të puthen deri sa të dëgjohet një gong i dytë ‘Stop Kiss’.

Të gjithë vrapuan të putheshin me njëri-tjetrin.Të vetmit që u vunë në një pozitë të vëshrtirë ishin Damianon dhe Donjetën, çifti i krijuar nga publiku.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *