Home / Shëndeti / Si të hiqni njollat e yndyrës nga rrobat?

Si të hiqni njollat e yndyrës nga rrobat?

Njollat e vajit tek rrobat janë ndër më të vështirat për t’u eliminuar. Është e vërtetë që ekzistojnë detergjente posaçërisht për këtë problem, por shpesh materialet shumë delikate të rrobave nuk e lejojnë përdorimin e tyre.

Zgjidhja e këtij problemi është shumë e thjeshtë. Mjafton të keni një shkumës të bardhë. Bëjeni me shkumës zonën ku ka rënë njolla dhe lëreni për rreth një orë. Pastaj futeni në makinën larëse dhe lajeni si zakonisht. Shkumësi thith yndyrën, ndërsa makina larëse heq çdo mbetje.

Kështu do të mund t’i vishni sërish xhinset e tuaj të preferuar.

Gjithashtu lexo

10 të famshmit që nuk arritën t’i përmbushin standardet e bukurisë në Hollywood (Foto)

Shumë të famshëm duhet t’i përshtaten paraqitjeve të tyre në një kornizë strikte të Hollywoodit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *