Home / Lajme / Maqedoni / Statistika për harxhimet e qytetarëve të Maqedonisë për energjetikë

Statistika për harxhimet e qytetarëve të Maqedonisë për energjetikë

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për Statistika (ESHS), në janar të këtij viti janë harxhuar gjithsej 914376 Megavat/orë energji elektrike, 54214 milionë metër kub gaz natyror, 586412 ton qymyr dhe 77141 ton derivate të naftës,

Bruto Prodhimi i Brendshëm i energjisë elektrike merr pjesë me 79.0% në harxhimin e energjisë elektrike, ndërkaq 97.8% e qymyrit të harxhuar janë përdorur për prodhimin e energjisë elektrike.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *