Home / AutoTech / Të gjitha karakteristikat e Galaxy S8 dhe Galaxy S8 Plus (Video)

Të gjitha karakteristikat e Galaxy S8 dhe Galaxy S8 Plus (Video)

Samsung Galaxy S8 dhe Galaxy S8 Plus tashmë janë bërë zyrtarë dhe të dyja modelet sjellin disa tipare dhe karakteristika tejet të avancuara.

Samsung tani ka publikuar disa video të cilat i shfaqin tiparet dhe funksionet e Galaxy S8 dhe S8 Plus.

Videoja e parë na shfaq Infinity Display në Samsung Galaxy S8 dhe Galaxy S8 Plus.
Videoja tjetër tregon off karakteristikat e reja biometrike në S8 dhe S8 Plus përfshirë skanerin Iris dhe njohjen e fytyrës.

Gjithashtu lexo

Apple nxjerr në treg iPod Touch me 32GB dhe 126GB, shikoni detajet

Më parë gjatë ditës është thënë se Apple kishte vendosur t’i heqë nga qarkullimi modelet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *